menu
Online seks toys kopen
Online seks toys kopen
Hallo en welkom bij https://ladykiller.nl! De beste nieuwe online winkel in Nederland voor seksspeeltjes, lingerie, sexy kostuums, bondage spullen en vrijgezellen accessoires. Met meer dan 5000 producten waaronder vibrators, dildo's en anale speeltjes zoals buttplugs wordt je verwend met keuze.

Online seks toys kope

Wie ben ik?

Ik ben John, een bekroonde seksblogger die al meer dan 100 seks toys heeft uitgeprobeerd en beoordeeld. Nadat ik voor meer dan €10.000 aan seksspeeltjes heb uitgegeven, is het niet meer dan logisch dat ik mijn eigen blog, https://ladykiller.nl heb opgestart om anderen te helpen met mijn ervaringen. Ik probeer al meer dan 15 jaar het seksueel plezier van vele Belgen en Nederlanders te verhogen.

Zoals je misschien niet is ontgaan ben ik een groot voorstander van experimenteren in bed (in het leven überhaupt) en zo ook van seksspeeltjes. Daar ben ik eigenlijk een beetje ingerold. Naarmate ik namelijk steeds meer video’s maakte over seksualiteit werd ik steeds vaker benaderd door sexto webshops en-merken. Met de vraag of ik misschien iets wilde testen en mijn mening in een video kon vertellen. Eerst was ik hier een beetje huiverig voor, ik wilde niet “zo’n reputatie” krijgen… Mensen zouden kunnen denken dat seks toys ordinair zijn en dan zou ik misschien niet meer serieus genomen worden. Maar later besloot ik het toch te doen en het taboe rondom seks toys voor mezelf en hopelijk vele anderen te doorbreken. Wat is er nou erg aan het hebben, gebruiken en genieten van een leuke vibrator? Het is juist alleen maar heel goed voor het ontdekken van je seksualiteit!

 

Waar moet ik op letten als ik een seksspeeltje koop?

·       Wil je een vibrator of een dildo? Een dildo is vaak in de vorm van een penis en trilt niet, een vibrator kan ook een andere vorm (echt heel veel verschillende vormen!!!) hebben en trilt meestal.

·       ​Ga voor jezelf na wat je fijn lijkt. Een vibrator voor inwendige of uitwendige stimulatie, of beide?

·       In welke prijsklasse wil je zoeken? Bij seks toys geldt vaak: hoe hoger de prijs, hoe hoger de kwaliteit. Maar tussen de twintig en vijftig euro kan je vaak wel een leuke toy vinden. Wil je iets meer uitgeven, dan zou je tussen de vijftig en honderd euro iets kunnen zoeken.

·       ​Check de reviews!!!

·       Bestel op een betrouwbare webshop zoals https://ladykiller.nl of Bol.com en niet op websites als AliExpress.com. Dit soort sites zijn heel goedkoop omdat de producten nagemaakt worden van de echte merken, hierdoor is het simpelweg niet betrouwbaar.

·       ​Let erop dat het materiaal van het speeltje veilig voor je lichaam is. Dit staat meestal bij de specificaties of op de verpakking aangegeven. Hierbij wil ik nog even aangeven dat ik geen expert ben dus dat het belangrijk is om zelf research te doen. Maar weet dat als je voor vijf euro een minivibrator op AliExpress bestelt, het materiaal dan waarschijnlijk niet zo veilig is. Daarnaast hebben producten die via AliExpress (of andere soortgelijke webshops) verkocht worden meestal geen CE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de Europese Unie het product als veilig beschouwt en er bijvoorbeeld geen giftige stoffen in zitten. En vooral als het om sekstoys gaat, is het extreem.

 

Waar moet ik nog meer opletten als ik een seksspeeltje koop?

Ultieme tip: de Satisfyer Pro 2. Deze is makkelijk in gebruik en niet al te prijzig! Over het algemeen alle toys voor uitwendig gebruik, dus voor clitorisstimulatie. Zoek op: clitorisvibrators of minivibrators.

 

Zijn er ook sekstoys zijn er voor mannen?

Seksspeeltjes kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je slaapkamer routine, ongeacht je geslacht, anatomie of seksuele geaardheid. Toch zijn mannen van oudsher beschaamd voor het gebruik van speeltjes in hun seksleven - zie: de manier waarop de maatschappij grapjes maakt over Fleshlights - en studies hebben aangetoond dat ze minder geneigd zijn om ze te gebruiken dan vrouwen.

 

Dit is jammer, want seksspeeltjes zijn geweldig! Hoogwaardige cockringen, butt plugs, anale kralen, prostaat massagers, penis sleeves, vibrators, en andere leuke producten kunnen helpen om wat meer variatie in je seksleven te brengen. Als je vastzit in een sekssleur, kunnen seksspeeltjes wat extra pit en avontuur brengen binnen de slaapkamermuren.

Natuurlijk zijn seksspeeltjes ook geweldig om te gebruiken tijdens het masturberen. Geloof ons maar: Er is een hele wereld van solo plezier te beleven buiten het jezelf op dezelfde manier aftrekken. Dit doet je immers al sinds je een tiener was. Waarom gebruik je niet eens een prostaat massager om je volgende orgasme te bereiken?

Seksspeeltjes moeten niet intimiderend zijn; ze moeten leuk zijn - vandaar het woord "speeltje". En nu is het tijd om je seksualiteit te verkennen en je horizon te verbreden.

 

Hoe introduceer ik sekstoy in mijn relatie?

Ik denk dat wanneer je open over seks(uele verlangens) kunt praten in je relatie, dat over sextoys beginnen ook geen enkel probleem moet zijn. Is dit niet het geval, dan kan het soms best spannend zijn om hierover te beginnen. Je wilt je partner natuurlijk niet afschrikken en vervolgens afgewezen worden, dus hoe breng je dit subtiel zonder je partner het idee te geven dat je niet tevreden bent met jullie seksleven? Als je wil aangeven dat je iets nieuws wil proberen – een sekstoy, of misschien wel een nieuw standje – hoeft dat in ieder geval niet direct te betekenen dat je niet meer tevreden bent over de kwaliteit van je seksleven. Geef dus duidelijk aan dat dat niet het geval is. Je kunt ook vertellen dat het gebruik van sekstoys helemaal niet raar, vies of gênant is en dat het zelfs steeds “normaler” wordt. Misschien heb je zelf al een vibrator of andere toys in je bezit, op deze manier is het wat makkelijker om over te beginnen. Zo kun je ‘m gewoon tevoorschijn halen tijdens de seks. Maar probeer aan te voelen wanneer het moment zich ervoor leent en wees duidelijk over het feit dat je niet per se ontevreden bent over jullie seks.